Ga naar hoofdinhoud

VNCI: Workshop ‘Be Prepared and Secure’

Door 18 januari 2023Nieuws

16-01-2023:

Het vergroten van bewustzijn en kennis en daarmee de weerbaarheid op het gebied van fysieke en IT beveiliging binnen de chemiesector draagt bij aan het versterken van bedrijfscontinuïteit (betrouwbare, veilige en gezonde operatie). De chemiesector is een van de vitale processen in Nederland, een (cyber)security aanpak draagt bij aan het vertrouwen van publiek en overheid in de chemiesector.

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fysieke- en cybersecurity? Bezoek dan op 26 januari 2023 de workshop ‘Be Prepared and Secure’.

Datum: donderdag 26 januari 2023
Tijd: 10.00 – 15.30 uur
Locatie: KAS Woerden, De Bleek 13, 3447 GV Woerden
Bereikbaarheid: de locatie ligt op 10 minuten lopen van Station Woerden en er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken. Klik hier voor meer informatie en het plannen van je reis.

Programma
Tijdens de interactieve workshop gaan we met elkaar het gesprek aan over het belang van (cyber)security. Ook wordt ingegaan op welke (cyber)security tools beschikbaar zijn om de weerbaarheid te versterken. Ook worden de deelnemers op de hoogte gebracht van de actuele dreigingen. Na de lunch kan je deelnemen aan een van de break-out sessies, waarbij onder leiding van experts van de overheid en het bedrijfsleven ‘Cybersecurity’ en ‘Technologische ontwikkelingen binnen het securitydomein’ worden uitgediept. Aansluitend worden ‘security lessons learned’ gedeeld, die zijn opgedaan binnen de sector. We sluiten af met een borrel.

AANMELDEN>>

 

X