Ga naar hoofdinhoud

Roel Jolling van Polyscope te Geleen verkozen tot Plant Manager of the Year 2022

Door 28 juni 2022Nieuws

Roel Jolling van Polyscope (gevestigd op de Chemelot Campus in Geleen) is tijdens iLinqs, het festival van de industrie, uitgeroepen tot Plant Manager of the Year 2022.

De Plant Manager of the Year, de eindverantwoordelijke in een bepaald productieproces, werd gekozen door stemmen via internet, bezoekers van Deltavisie en een jury. Jolling nam het tijdens de verkiezing op tegen Lisette Sierevogel (Tata Steel), Wilfred de Jager (EEW) en Paul Karrenbeld (Koninklijke Van Wijhe Verf). De plantmanagers moeten niet alleen oog hebben voor de dagelijkse productie, efficiency en veiligheid, maar ook hun team meenemen in een snel veranderende wereld. De jury voegde daaraan toe: „Roel Jolling gebruikt de kracht van zijn team om zeer snel te kunnen inspelen op de verschillende klantvragen.”

Wereldwijd marktleider

Jolling begon als junior process engineer bij het bedrijf en is inmiddels 3,5 jaar plantmanager met dertig medewerkers in de fabriek die is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in onderzoek, productontwikkeling, productie en distributie van producten die gebruikt worden in dashboards en zonnedaken van auto’s. Maar ook in papier of printplaten van servers.

Zelf zegt Jolling daarover: „Momenteel heb ik verschillende petten op. Daar hoort ook een ondernemende instelling bij. Het heeft voordelen dat ik veel van de organisatie heb doorlopen. Daardoor zit ik er nu nog steeds dicht op. Dat kan soms overigens ook een nadeel zijn, want je kunt je verliezen in de inhoud. Om verder te bouwen aan de organisatie moet je af en toe ook wat afstand nemen.”

Lees meer>>

X