Ga naar hoofdinhoud

november, 2023

22nov13:0017:00Workshop - Ontwikkelen van veiligheidsgedrag

Evenement Details

Veilig gedrag begint bij het herkennen van arbeidsrisico’s op de werkvloer en het treffen van de juiste maatregelen om het werk veilig uit te voeren. Een goede samenwerking en communicatie is hierbij van groot belang, evenals verantwoordelijkheid nemen voor derden die operationeel werk uitvoeren.

Een belangstellende (pro-)actieve houding van management en operationele medewerkers is een belangrijke succesfactor.

Hoe zijn bovenstaande zaken verweven in het werkvergunningsproces? Hoe geeft Trespa invulling aan het thema veilig gedrag? We nodigen je graag uit om actief deel te nemen.

Doelgroep: operationeel management, SHE-manager

Heb je knelpunten, vragen of bespreekpunten dan graag vooraf aandragen zodat we de workshop zo actueel en interactief als mogelijk kunnen maken. Stuur deze punten naar [email protected]

De bijeenkomst staat gepland bij Trespa International in Weert. Trespa is toonaangevend op het gebied van architectonische plaatmaterialen en internationaal erkend als een belangrijke ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en scientific surface solutions.

Let op: neem je veiligheidsschoenen mee (heb je deze niet, zorg dat je stevige schoenen aan hebt).

Meer

Tijd

(Woensdag) 13:00 - 17:00

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

X