Ga naar hoofdinhoud

oktober, 2021

20okt12:3017:30Workshop - Betrokken leiderschap

Evenement Details

Voor de directieleden van MVZO organiseren wij op 20 oktober 2021 een workshop ‘betrokken leiderschap’. Veiligheid is een primaire verantwoordelijkheid waarbij leiderschap en communicatie een belangrijke rol spelen. In deze bijeenkomst komen beide onderwerpen aan de orde. Twee sprekers zullen ons vanmiddag meenemen in het belang van leiderschap en communicatie. Een bijeenkomst om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.

Marc Dassen is sinds 2017 actief op de Chemelot site als CEO van Sitech Services. Sitech helpt de industrie optimaal te presteren door jarenlange ervaring in engineering en onderhoud te combineren met data-analyse. Marc zet zijn brede technische ervaring, opgedaan o.a. bij Stork en Ebert Hera Esser Group, in om Sitech verder te helpen en haar unieke rol in de waardeketen ten volle te benutten. Dat doet hij bij voorkeur in persoonlijke gesprekken met de mensen. Weten wat er leeft in een organisatie brengt je verder.

Prof. Dr. Rens van Loon van de Universiteit Tilburg zal het onderwerp dialogisch leiderschap aan de orde stellen waarbij je de grondbeginselen leert kennen van het omgaan met complexe situaties en de verschillende vormen van gesprek om te komen tot het beste resultaat.

 

Meer

Tijd

(Woensdag) 12:30 - 17:30

Location

The Scelta Institute

Heymansstraat 35, Venlo

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

X